skip to Main Content

Wij weten dat er personen en bedrijven zijn die graag hun diensten willen adverteren zodat zij enkele nieuwe klanten krijgen en daarom laten wij je weten dat het ook mogelijk is om op onze pagina te adverteren!

Volgens onze recente onderzoeken kent dedigitalemedia.nl meer dan 5000 bezoekers per week. Vergeleken met vele andere websites is dat best wel indrukwekkend. Digitale marketing is duidelijk een vereiste in de wereld. Wij kunnen je dus enorm helpen bij het adverteren. Het is namelijk zo dat wij heel wat vrije ruimte hebben op onze pagina en deze vrije ruimte willen wij graag vullen met jouw advertenties. Het maakt niet uit wat je wilt adverteren (zolang het binnen bepaalde grenzen is), wij hebben genoeg vrije ruimte voor heel wat advertenties. Deze advertenties behandelen we met respect, omdat wij al onze klanten waarderen.

Je kunt adverteren in de vorm van banners. Deze banners kunnen we onderscheiden in drie groepen namelijk klein, middelgroot en groot. Alle drie groepen kennen hun eigen prijzen. Voor de kleine banners vragen wij naar €35 per 12 uren; voor de middelgrote banners vragen wij naar €50 per 12 uren en voor de grote banners vragen we naar €70 per 12 uren. Indien een persoon of bedrijf vraagt naar alle drie soorten banners, hebben wij voor zo een geval een speciale prijs! Hierbij krijg je dan alle drie soorten banners voor maar €150 per 24 uren. Zulke prijzen zullen onze adverteerders nergens anders vinden.

Wij zijn eerlijk met betrekking tot het adverteren en wij keuren bedrog af. Een van de belangrijkste eigenschappen van dedigitalemedia.nl is dat onze service onze top prioriteit is en wij zijn daar heel erg trots op. Deze service geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor degenen die op onze pagina willen adverteren.

Als je interesse hebt in het adverteren op onze pagina, kan je contact opnemen met ons. Wij verwijzen je naar de Contact Ons pagina op onze website, zodat je meer kan weten over het contact opnemen met dedigitalemedia.nl. Er moet een contactformulier ingevuld worden met persoonlijke gegevens, zodat wij weten met wie wij te maken hebben. Vervolgens kan je binnen twee tot vier werkdagen een reactie verwachten.

Wij hopen dat je gauw contact opneemt met ons, zodat wij het adverteren zo snel mogelijk kunnen regelen. We weten dat adverteren heel belangrijk is voor elke zakenpersoon en bedrijf. Daarom hopen wij jou te helpen, want niets is belangrijker dan je medemens helpen.

Voor nu doen we je de groet. Wij kijken uit naar je advertenties.

Back To Top