skip to Main Content

Wat leuk dat je onze website hebt bezocht. Wij hopen dat je genoten hebt van al de inhoud dat op dedigitalemedia.nl te vinden is, omdat wij heel hard werken om onze website te voorzien van de leukste en meest informatieve artikelen. Indien je vragen of opmerkingen hebt over dedigitalemedia.nl dan horen wij het graag. Wij proberen om onze website zoveel mogelijk te verbeteren en jij kan ons hierbij enorm helpen door ons feedback te geven.

Als je contact wilt opnemen met ons kan je dat doen door het onderstaand contactformulier in te vullen. Hierbij zal er wat persoonlijke informatie ingevuld moeten worden, maar wij stellen je gerust dat deze informatie niet gedeeld zal worden met derde partijen. Het is zo dat privacy een grote issue is voor een ieder in onze moderne tijd en iedereen bij dedigitalemedia.nl geeft om je privacy. Nadat je het contactformulier hebt ingevuld kan je ons laten weten waarom er contact opgenomen wordt. De enige voorwaarde hierbij is dat het om digitale marketing, creatie en social media moet gaan. Het is leuk als je voor andere redenen contact opneemt, maar om efficiëntie sterk te houden moeten wij de nadruk leggen op de voorgenoemde onderwerpen.

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, krijgen wij het formulier voor onze ogen en wij zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk een antwoord terug krijgen. Wij vragen je wel om wat geduld te hebben, aangezien wij een heleboel taken hebben die gedaan moeten worden. Meestal reageren wij tussen de twee en vier werkdagen, maar het kan ook voorkomen dat je wat eerder of zelfs wat later een reactie ontvangt.

Wij kijken uit naar alle vormen van interactie met onze medemensen en het maakt niet uit of deze nou potentiële klanten of partners zijn. Werken op de gebieden van digitale marketing en social media kan heel erg innovatief zijn en een van de manieren waarop wij ervoor kunnen zorgen dat onze innovatie versterkt wordt is door in contact te zijn met mensen binnen en buiten onze veld. Daarom is het ook belangrijk voor ons dat je contact opneemt met ons. 

Wij hopen om snel van je te horen en we doen ons best om zo snel mogelijk te reageren. Dat mensen de tijd nemen om contact op te nemen met ons vinden wij altijd heel fijn en we stellen het op prijs. Mijn naam is Emma en namens dedigitalemedia.nl doe ik je de groet.

Back To Top