skip to Main Content

Wij willen je laten weten dat wij ook ingehuurd kunnen worden. Onze klanten kunnen onze diensten inhuren tegen een bepaalde prijs die wij verder bekend zullen maken.

Waarom moet je diensten inhuren om meer te weten over digitale marketing?

Het is bekend dat social media een grote rol speelt in de levens van een heleboel mensen. Met deze stijging in het gebruik van social media is de hele wereld veranderd, vooral met betrekking tot marketing. Voordat de internet bestond vond marketing plaats als gevolg van verschillende onderzoeken over de interesses, gewoonten en demografische gegevens van klanten, zodat deze klanten zich meer betrokken konden voelen bij het kooptraject. Marketing ontwikkelde zich met de komst van het internet.

Toen begon men aan marketing te doen door emails te versturen naar klanten. Met de komst van social media, kan marketing nu veel makkelijker plaatsvinden in de vorm van online video’s, display advertenties en posts op social media. Vergeleken met marketing voor de komst van het internet lijkt digitale marketing zo makkelijk als een fluitje van een cent.

Digitale marketing lijkt echt makkelijk, maar het kan niet zomaar gedaan worden. Om over de verschillende regels, tips en trucs te weten heb je de diensten van dedigitalemedia.nl nodig, zodat je marketingcampagnes succesvol verlopen.

Waarom dedigitalemedia.nl per se?

Je zult jezelf nu zeker afvragen waarom je voor dedigitalemedia.nl moeten kiezen en niet voor een van onze concurrenten. Het antwoord op die vraag is simpel: onze service is onze top prioriteit! Wij vinden dat de klant koning is en dit uiten we in onze service die wij u aanbieden. Verder geloven we dat alles mogelijk is met voldoende motivatie en als je dit leest wilt dat zeggen dat je al genoeg gemotiveerd bent om de eerste stap te nemen en dat is om aan digitale marketing doen.

De volgende stap is simpel: iemand inhuren om te helpen bij het proces. Je kan zelf kiezen wie je wilt inhuren, maar wij laten je weten dat dedigitalemedia.nl de beste keuze is.

Onze tarieven

Indien je hebt gekozen voor dedigitalemedia.nl dan willen wij je als eerst laten weten dat wij je prijzen voor deze keuze. Verder zal je over onze tarieven willen weten voordat je verder gaan.

Wij werken met sessies, waarbij elke sessie varieert van 45 minuten tot 60 minuten. Voor beide variaties zijn de prijzen verschillend. De sessies van 45 minuten kosten 50, terwijl de sessies van 60 minuten 60 kosten. Indien je de sessies wilt verlengen kost dat  5 per extra kwartier (15 minuten). Deze prijzen hebben wij na lang nadenken vastgesteld en wij zijn er zeker van dat jij als klant tevreden zal zijn met onze tarieven.

Neem contact op met ons

Als je interesse hebt in het inhuren van onze diensten, vragen wij je om contact op te nemen met ons. Hiervoor kan je gaan naar onze Contact Ons pagina waar je een contactformulier zal moeten invullen. Echter hoef je niet voor het inhuren alleen contact op te nemen met ons, aangezien wij ook uitkijken naar vragen, opmerkingen en feedback van een ieder die onze website bezoekt.  Verdere informatie vindt je op de pagina zelf.

Wij danken je voor het lezen van deze pagina. Als het zo is dat je onze diensten inhuurt, willen wij je laten weten dat wij uitkijken naar dit nieuw partnerschap. Voor nu doen wij je de groet, maar we hopen snel van je te horen.

Back To Top