skip to Main Content

Deze website werd opgericht in 2002 nadat een groep studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam het nut van digitale marketing en social media inzag.

Marketing bestaat al heel lang. Zelfs voor komst van het internet werd er aan marketing gedaan. Toen kostte het veel meer energie om op de hoogte te blijven van al hetgeen waarvoor klanten interesse toonden. Gelukkig werd dit werk wat makkelijker na de komst van het internet in het jaar1983. Deze revolutionaire tool kon gebruikt worden om onmiddelijk in contact te komen met mensen, waardoor men makkelijker op de hoogte kon blijven van wat de klant interesseert. Dit werk was vrijwel saai, aangezien er alleen gewerkt werd met de email, maar met komst van social media veranderde marketing voor altijd.

Je zal jezelf afvragen waarom we je een geschiedenisles geven over marketing en social media. Nou deze informatie is best wel belangrijk als je wilt weten over onze website en wat wij precies doen. Aangezien jij deze pagina momenteel leest wilt dat zeggen dat je wel interesse hebt in meer informatie over dedigitalemedia.nl en als je verder leest zal je niet teleurgesteld raken. Dat beloven wij!

Marketing kende dezelfde strategieën tientallen jaren lang voordat social media alles veranderde. Met social media waren mensen nu nog sneller met elkaar in contact en bovendien kon een ieder specifieke accounts volgen die hen interesseerde. Iedereen heeft zijn/haar eigen hobby en social media zorgde ervoor dat elke persoon met een niche hobby in contact kon komen met andere mensen die dezelfde hobbies hadden. Aan het begin van dit artikel las je over de groep studenten die dedigitalemedia.nl had opgericht. Nou deze groep studenten zag het potentieel van social media in en herkende het als het revolutionair fenomeen dat het was. In 2002 was dit nog ongehoord en de studenten zagen dat ook in. Zonder te aarzelen begonnen zij te werken aan een website dat informatie aanbood aan mensen die meer wilden weten over social media en hoe het toegepast kon worden in de zakenwereld.

Deze website was toen een succes en het bleef bezoekers krijgen tot het jaar 2007. Facebook begon tegen die tijd populairder te worden en wij kregen het idee om marketingstrategieën  op deze platform toe te passen. Al die jaren terug was het een behoorlijke uitdaging, maar wij kunnen nu met trots zeggen dat het ons gelukt was om marketingcampagnes te ontwerpen die wij later konden gebruiken bij het verschaffen van informatie aan onze klanten. Tegen 2008 werd het verschaffen van digitale marketingstrategieën  onze primaire dienst, zodat wij het verschaffen van informatie omtrent social media aan de kant legden. In 2011 kende het internet een heleboel social media platforms met als gevolg dat wij onze zakelijke praktijken moesten evalueren ten behoeve van de stijgende gebruik van social media. Zo kwamen wij tot het besluit om evenveel energie te besteden aan het verschaffen van informatie omtrent social media als het verschaffen van informatie omtrent digital marketing.

Vandaag kunnen we met trots zeggen dat dedigitalemedia.nl meer dan 5000 bezoekers per week kent die kunnen genieten van al onze artikelen over digitale marketing en social media. Reeds zijn wij begonnen met het schrijven van artikelen over creatie, zodat meer mensen tips en trucs kennen om hun creativiteit te vergroten.

Bij dedigitalemedia.nl ben je terecht voor adviezen en trends omtrent al hetgeen dat over digitale marketing, creatie en social media gaat. Wij hebben meer dan 18 jaar ervaring op al deze gebieden , dus we kunnen al onze klanten verzekeren dat onze adviezen betrouwbaar en vakkundig zijn.

Wij zijn ook adverteerders van dienst. Voor het plaatsen van advertenties verwijzen we je naar de Adverteren pagina waar er meer informatie erover wordt verschaft.

Indien je vragen of opmerkingen hebt, vragen wij je om te klikken op onze Contact Ons pagina waar je een contactformulier zal moeten invullen. Wij kijken altijd uit naar interactie met bezoekers van onze website, zodat wij de site kunnen verbeteren. Hiervoor hebben wij je hulp nodig.

Wij doen je de groet en we hopen dat je geniet van dedigitalemedia.nl.

Back To Top